Profile

Join date: Jul 30, 2022

About

Voordat je begint met het verwijderen van de badkamer kranen en afvoer, zorg ervoor dat je de watertoevoer aan de muur hebt afgesloten en draai de kraan dicht. Mogelijk moet u een tang gebruiken om de klepconstructie te stabiliseren om te voorkomen dat deze draait. Nadat u de kleppen hebt losgekoppeld, draait u de moeren vast met een sleutel en draait u de kraan uit. U moet het resterende water aftappen voordat u de nieuwe kraan kunt installeren.


Schakel het water uit


Voordat u probeert de oude kraan te verwijderen, moet u ervoor zorgen dat u het water heeft afgesloten. Zo voorkom je schade aan het aanrecht. Vervolgens moet u de bevestigingsmoer losdraaien. Dit is meestal het moeilijkste onderdeel van het verwijderen van de kraan. Als de moer vastzit, gebruik dan een plamuurmes om de verzegeling te verbreken en verwijder de oude. Zodra de nieuwe kraan vrij is, moet u de montagemoer verwijderen.


Een WD-40 of een kanaaltang nodig


Voordat u de kraan verwijdert, moet u ervoor zorgen dat u het aanrecht of de gootsteen grondig hebt schoongemaakt. Vervolgens kunt u doorgaan met de installatie. Voordat je begint, heb je een WD-40 of een tang van het kanaaltype nodig om de moeren te verwijderen. Voordat u begint met het verwijderen van de kraan, draait u de knoppen met de klok mee om ze los te maken. Nadat de montagemoeren zijn verwijderd, moet u de watertoevoerleidingen loskoppelen. U kunt een emmer of vodden gebruiken om het gebied onder de gootsteen schoon te maken voordat u begint met het verwijderen van de oude.Voordat u begint, moet u ervoor zorgen dat u de watertoevoer afsluit. Open de kraan en zorg ervoor dat deze is uitgeschakeld. Voor de nieuwe kraan heb je een plaat nodig. Meet de lengte van de gaten en gebruik een meetlint om de juiste lengte te krijgen. Schroef vervolgens de veerklem los en til de pop-upafvoer uit de gootsteen. Sluit vervolgens de leidingen weer aan en u kunt beginnen met het verwijderen van de BASIN FAUCET en afvoer.


Draai de moeren los van de horizontale stang


De volgende stap is om de moeren van de horizontale stang los te draaien en de oude kraan te verwijderen. Je hebt een moersleutel nodig om bij de moeren te komen. Je hebt ook een bekkensleutel nodig voor de neerwaartse stang. Ten slotte moet u de scharniermoer op de oude kraan losdraaien. Schuif vervolgens de horizontale staaf naar het staartstuk en draai de moeren los. Gebruik vervolgens de sleutel om de moeren en de nieuwe kraan los te draaien.Koppel eerst de watertoevoerleidingen los van de kraan. Na het loskoppelen van de kraan en afvoer, zorg ervoor dat u de kranen onder de gootsteen afsluit. Nu bent u klaar om het sanitair los te koppelen. Draai de montagemoer los met een bekkensleutel en verwijder de afvoerrand en kraag. Daarna moet je de kraan eruit halen en aan de handgrepen omhoog trekken om het water te verwijderen.

harryheller4450

More actions
maddieCBLR.jpg

Sports Nutrition